
آخرین بازی استودیو لهستانی Bloober Team در طی چند روز به اندازه تمامی هزینه های توسعه و بازاریابی فروش داشته است.
بازی The Medium بزرگترین محصول استودیو Bloober Team تاکنون است.
این استودیو توسعه دهنده بازی هایی مانند Layers of Fear ، Observer و Blair Witch نیز بوده است اما هیچ یک تا به این اندازه بزرگ و پرفروش نبوده اند.
نکته جالب توجه راجب این بازی این است که The Medium به صورت انحصاری فقط برای Xbox Series X/S و PC منتشر شده است, با اینکه این بازی برای دیگر کنسول ها منتشر نشده است اما به سرعت توانسته به این فروش بزرگ دست یابد.
The Medium همچنین اولین بازی سوم شخص Bloober Team است, که زاوبه دوربین ثابت در این بازی بسیار شبیه به نسخه اصلی بازی Resident Evil 3 است.
یکی از ویژگی های The Medium که این بازی را نسبت به بازی های دیگر متمایز می کند بخش های تقسیم صفحه است که به طور همزمان موقعیت شما را در دنیای واقعی و دنیای ارواح نشان می دهد.
به طور کلی بازی The Medium یک تجربه متفاوت است, گرچه گفته می شود این بازی مشکلاتی در عملکرد دارد اما توسعه دهنده قول داده است که این مشکلات را برطرف خواهد کرد.
گیم پلی بازی The Medium