
برای پایان دادن به توسعه Battlefield 6 کمپانی EA نیاز به کمک دیگر استودیو های زیر مجموعه خود دارد و این به معنای تاخیر در انتشار Need for Speed است, زیرا استودیو DICE (توسعه دهنده سری بازی های Battlefield) برای پایان دادن به توسعه Battlefield 6 به کمک استودیو Criterion (توسعه دهنده سری بازی های Need for Speed و همچنین نسخه جدید این بازی) نیاز دارد.
این خبر بعد از مصاحبه Laura Miele مدیر ارشد استودیوی EA منتشر شد, که او گفت: کار در شرایط خانه به این معنی است که استودیو DICE به کمک اضافه (استودیو Criterion) برای توسعه Battlefield 6 نیاز داشته باشد و این 2 استودیو در گذشته چندین بار با هم کار کرده اند.
برخی از عوامل باعث شده اند که این معقول ترین راه برای کمپانی EA باشد اما EA امسال به لطف خرید Codemasters هنوز حداقل یک بازی مسابقه ای در راه دارد.این 2 استودیو در گذشته برای توسعه Battlefield 5 و Star Wars Battlefront با هم همکاری کرده بودند.
همچنین Miele اعلام کرد که این بدان معنا نیست که توسعه Need for Speed از عهده Criterion خارج و یا از آنها گرفته شده باشد اما در عوض نسخه بعدی Need for Speed یک سال به تعویق خواهد افتاد.
بنابراین می توانیم انتظار داشته باشیم که این بازی حداقل تا مارس 2023 منتشر نشود.