
مدیر عامل شرکت Take-Two آقای Strauss Zelnick افزایش قیمت بازی های PS5 و Xbox Series X را تایید کرد و آن را مناسب می داند.
شرکت مادر Rockstar و 2k به نام Take-Two Interactive اعلام کرد بازی های نسل بعدی آن گران تر خواهند بود زیرا کیفیت بالاتری دارند و هزینه بالاتری برای توسعه دارند.
این شرکت ماه گذشته تأیید کرد که قیمت NBA 2K21 برای کنسول های Xbox Series X و PS5 را 70 دلار قیمت گذاری کرده است, این افزایش 10 دلار نسبت به نسخه های نسل فعلی است.
مدیر عامل این شرکت Zelnick خاطرنشان کرد: با وجود این واقعیت که هزینه های ساخت آن عناوین بسیار گران است و فکر می کنیم با ارزشی که به مصرف کنندگان ارائه می دهیم,
و نوع تجربه ای که شما فقط می توانید در مورد این کنسول های نسل بعدی داشته باشید قیمت آن قطعاً توجیه شده است.
برخلاف این شرکت استودیوی Ubisoft اخیراً گفته است که انتشار عناوین نسل بعدی آن قبل از کریسمس 2020 با همان قیمت بازی های نسل فعلی عرضه خواهد شد. (اما ظاهراً این قیمت ها در معرض تغییر است)
اما در حال حاضر Take-Two Interactive تنها شرکتی است که افزایش قیمت بازی های نسل بعدی را به صورت رسمی اعلام کرده است.