آتاری دستی

  • ۱۳ خرداد ۱۴۰۲

شرک ترسناک تر از Nemesis در Resident Evil 3 mod

شرک ترسناک تر از Nemesis در Resident Evil 3 mod

سلام و خوش آمدگویی به کابوسی که شما را برای همیشه خواهد ترساند ، بله ، حتی طولانی تر از وحشتی که توماس موتور تانک در اسکایریم داشت. یک شخصیت کم نظیر جایگزین Nemesis ، شرور شد ، و هیچ کس دیگری غیر از شرک نیست.

 

آیا شرک ناخواسته وحشتناک است؟ آیا این در مقطع به این معنی است که شرک دارای پرتاب موشک است؟ آیا این بدان معنی است که در برخی از زمان شرک شعله ور میشود؟ آیا این بدان معناست که باید مایک مایرز را به عنوان بازیگر صدا پیشه در RE3 تصور کنید؟ بله. خوشبختانه (؟) مود فقط Stage 1 Nemesis را با شرک جایگزین می کند و به نوعی عنکبوت ، پوست بدون شرک و ترسناک برای مراحل بعدی ایجاد نمی کند.

در صورت تمایل به تجربه شرک در رزیدنت اویل ، می توانید Shrek Over Nemesis را در وبسایت Nexusmods سرچ کنید. من به شما این حق رو میدم که اگر شرک رو دوست دارید آن را نیز در Sekiro هم قرار دهید.

 

→ خواندن مطلب قبلی

Final Fantasy 14 هم اکنون در PS4 رایگان است

خواندن مطلب بعدی ←

تریلر Sherlock Holmes: Chapter One

نوشتن نظر شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ataridasticom

پست های بیشتر صفحه آتاری دستی در اینستاگرام
This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.