آتاری دستی

  • ۰۶ مهر ۱۴۰۲

کارگردان Assassin’s Creed Valhalla با استناد به مسائل شخصی این پروژه را ترک کرد

کارگردان Assassin's Creed Valhalla با استناد به مسائل شخصی این پروژه را ترک کرد

کارگردان خلاق Assassins Creed Valhalla از این پروژه کناره گیری کرد.
اشرف اسماعیل در این اطلاعیه در حساب شخصی توییتر خود دلیل کنارگیری خود را مسائل شخصی ذکر کرد.
وی افزود: آرزو می کند که تلاش سایر توسعه دهندگان با خروج ناگهانی وی تحت الشعاع قرار نگیرد.
صدها نفر از افراد با استعداد و پرشور تلاش می کنند تجربه ای را برای شما ایجاد کنند که سزاوار این نیستند که بگوییم با این موضوع مرتبط باشند, برایشان آرزوی بهترین ها را دارم.

یوبی سافت در پاسخ به این اظهار نظر با بیانیه ای کوتاه که تأیید کناره گیری اسماعیل را نشان می دهد ضمن اینکه روشن است که همکاری وی با این شرکت ادامه خواهد یافت.
یوبی سافت گفت : اشرف اسماعیل برای گرفتن مرخصی از این پروژه کنار می رود. تیم توسعه متعهد هستند که بازی عالی را در Assassin’s Creed Valhalla ارائه دهند.

قبل از خدمت به عنوان کارگردان در Assassin’s Creed Valhalla ، اسماعیل همچنین به عنوان کارگردان بازی در Assassin’s Creed 4: Black Flag و Assassin’s Creed: Origins نیز کار کرده بود.
از آنجا که قرار است Assassin’s Creed Valhalla در ماه دسامبر وارد کشور شود ، به احتمال زیاد بسیاری از کارهای سطح بالای این بازی توسط این کارگردان خلاق از قبل کامل شده است.

→ خواندن مطلب قبلی

به زودی Apex Legends به موبایل ها می آید.

خواندن مطلب بعدی ←

تریلر بازی Marvel’s Avengers

نوشتن نظر شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ataridasticom

پست های بیشتر صفحه آتاری دستی در اینستاگرام
This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.