
رئیس سونی گفت PS5 در پردازش داده های بازی 100 برابر سریعتر از PS4 است.
رئیس سونی Kenichiro Yoshida گفت:
به منظور تقویت حس بیشتر در بازی ها ، ما انتظار داریم نه تنها وضوح تصویر بلکه سرعت بازی ها را نیز بهبود ببخشیم.
برای مثال ، از طریق SSD با سرعت بالا و سفارشی طراحی شده ، قصد داریم سرعت پردازش داده های بازی را محقق کنیم. تقریباً 100 برابر سریعتر از PS4.
زمان های Game load باید بسیار کوتاه تر باشد و بازیکنان باید تقریباً در یک لحظه بتوانند در دنیای بازی های بی نظیر حرکت کنند.
در رویداد دیجیتالی معرفی سخت افزار PS5 سونی ، مارک سرنی SSD را کلید سخت افزار نسل بعدی خواند و توضیح داد این مهمترین درخواست توسعه دهندگان است.
نخست و مهمتر از همه ، Cerny می گوید SSD به طراح بازی آزادی می بخشد تا بازی های سریع تر و یکدست تری را بسازد.
اگرچه شایان به ذکر است که SSD 825 گیگابایتی PS5 کاملاً مطابق با SSD 1TB در Xbox Series X نیست, اما Cerny می گوید هنوز بازی ها را 100 برابر سریعتر از PS4 را بارگیری می کند.
Cerny همچنین در مورد اندازه SSD PS5 اظهار داشت زیرا این امر به هزینه های ساخت و در نهایت قیمت سخت افزار مربوط می شود.